Официјални резултати од 4та трка од Македонскиот куп во далечинско пливање

Официјални резултати од 4та трка од Македонскиот куп во далечинско пливање која се одржа на 12.09.2020 на Велешкото езро и конечен пласман после 4 испливани трки од Македонскиот куп во далечинско пливање.

 

Победници по категории се:

 

Категорија 1 – Мажи

 

Деркоски Филип П.В.К.Орион

 

Категорија 2 – Мажи

 

Тануровски Давид П.В.К.Орион

 

Категорија 2 – Жени

 

Костандиновска Јана ПК Нептун

 

Категорија 3 – Мажи

 

Велков Михаил ПК Нептун

 

Категорија 3 – Жени

 

Дамјанова Софиа ПК Октопод

 

Официјални резултати од трката и Официјален конечен пласман на Купот

Резултати од 4та трка во Македонскиот куп за далечинско пливање – Велес 12.09.2020

КОНЕЧЕН ПЛАСМАН после 4 испливани трки од Купот на Македонија во далечинско пливање