Деветиот Меѓународен пливачки митинг 13 Ноември” на 17-18.10.2020

На 17-18.10.2020 на Базенот Борис Трајковски ќе се одржи деветиот Меѓународен пливачки митинг 13 Ноември” во организација на Пливачкиот клуб Бета Шаркс од Скопје.

Натпреварот ќе се одржува во 4 дела,со утрински квалификации и попладневни финални трки.

Поради почитување на протоколите на Националната пливачка федерација и препораките на Владата на Република С.Македонија натпреварот ќе се одвива без присуство на публика.

ISM 2020 INVITATION