9от Меѓународен пливачки митинг “13 Ноември” утре во 08:00 часот

Утре со почеток во 08:00 ќе започне 9от Меѓународен пливачки митинг “13 Ноември” кој ќе се одржи на базенот Борис Трајковски во организација на Пливачкиот Клуб Бета Шаркс од Скопје.Поради почитување на протоколот за одржување на пливачки натпревари и почитување на препораките и мерките на Комисијата за заразни болести,натпреварот ќе се одржи без присуство на публика.

Поради тоа Организаторот овозможи следење на резултатите во живо и следење на натпреварот во живо.

Тоа можете да го направите на следните линкови:

 

Резултати во живо: https://plivanje.info/data/Rezultati/2020/Preuzeto/13_Novembar_2020_MKD/index.html

Линк за следење во живо: https://www.facebook.com/plivackiklubbetasharks/