Меѓународен пливачки митинг “Гран при Македонија 2021”

На 27-28.03.2021 ќе се одржи вториот Меѓународен пливачки митинг “Гран при Македонија 2021”
Поради ситуацијата со коронавирусот,минатата година истиот беше откажан,додека оваа година ќе се организира по посебни протоколи.
Според правилникот за организирање на пливачки натпревари одобрен од Владата на Република Северна Македонија и комисијата за заразни болести.
Натпреварот ќе се одржи без присуство на публика.
Во продолжение ги имате пропозициите