Национално првенство во далечинско пливање 2021

На 29.03.2021 според програмата на натпревари на Националната пливачка федерација ќе се одржи Националното првенство во далечинско пливање.
Првенството ќе се одржи на Олимпискиот базен центар со почеток во 14:00.
Пропозициите за првенството се подоле: