You are here: Почеток

Пливачка Федерација на Македонија

Соопштение

Почитувани

Пливачка Федерација на Македонија со огромно задоволство Ве поканува на Зимско Државно Првенство во пливање за сите категории во поединечна и екипна конкуренција.

 

Известување за пливачки клубови членки на ПФМ

Почитувани членки на Пливачката Федерација на Македонија

Ве известуваме дека техничкиот состанок на делегатите на Зимското Државно првенство ќе се одржи во 7 часот и 45 минути на 03.03.2018 (сабота) за време на распливувањето во просториите на базенот во Куманово. 

 

Програма за зимско првенство во пливање


Преземете го документот ТУКА и пријавата ТУКА
 

Норми - далечинско пливање 2018


Преземете го документот ТУКА
   

Одлуки донесени на Управен Одбор

Управниот Одбор на ПФМ на седница одржана 30ти јануари 2018 година, ги донесе следните одлуки

 

Критериуми за стекнување на стипендија "Спортска Надеж"

Критериуми за стекнување на стипендијата "Спортска Надеж" се во прилог

 

Одлуки донесени на Управен Одбор

Управниот Одбор на ПФМ на седница одржана 24ти јануари 2018 година, ги донесе следните одлуки

   

Лист 4 од 14

Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер

Линкови

http://www.fina.org/
Светска пливачка федерација
http://len.eu/
Европска пливачка федерација
Waterpolo EC 2012 Eindhoven
Официјален портал за ЕП 2012 во ватерполо