You are here: Почеток Федерација
Пливачка Федерација на Македонија
Web Admin

Адреса:
Ул. капиштец 1A
1000 Скопје
Република Македонија
Скопје
1000
Македонија

телефон: (389) 2 3109775
Факс: (389) 2 3120402
http://www.pfm.org.mk

Информации: Претседател: Александар Коцевски / Генерален секретар: Стефан Пулејковски

 


Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Main Menu

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер