You are here: Почеток Контакт
Пливачка Федерација на Македонија
Web Admin

Адреса:
Ул. капиштец 1A
1000 Скопје
Република Македонија
Скопје
1000
Македонија

телефон: (389) 2 3109775
Факс: (389) 2 3120402
http://www.pfm.org.mk

Информации: Претседател: Александар Коцевски / Генерален секретар: Стефан Пулејковски