ПВК Орион
Пливачки и ватерполо клуб

Контакт
Адреса:
Скопје
1000
Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
https://www.facebook.com/groups/41765355942/

Информации: Тренери во клубот: Теодора Раптис, Зорица Велковска, Јане Карајованов и Филип Велковски