You are here: Почеток Пливање Пливачки Рекорди

Рекордерски листи

Е-пошта Печати PDF

Рекордерски листи (ажурирани 2012):

 

 Превземи листа:

> 50м базен (државни рекорди)

> 25м мажи (државни рекорди)

> 25м жени (државни рекорди)

Последно освежено ( Среда, 11 Јануари 2012 17:52 )