You are here: Почеток Ватерполо Репрезентација

Сениорска Репрезентација

Е-пошта Печати PDF

Селекција која настапи на Европското Првенство во ватерполо (Ајндховен Холандија 2012): 

 

 

Игор  Гочанин (Селектор) 

 

Сашко Поповски (Пом. тренер)
 
Боби Кузмановски (ПФМ делегација) 
 

  

Иван Вуксановиќ (Играч)

 

Игор  Рачуница (Играч)
 
Благоје Ивовиќ (Играч)
 
Мирослав     Ранџич (Играч)
 
Урош Калиниќ (Играч)
 
Саша Мишиќ (Играч)
 
Борис Летица (Играч)
 
Даниел Бениќ (Играч)
 
Далибор Перчиниќ (Играч)
 
Владимир Кречковиќ (Играч)
 
Димитар Димовски (Играч)
 
Милан Петровиќ (Играч)
 
Игор  Милановиќ (Играч)
 
Маринела Китевска (Физиотерапевт)
 
Румен Парашкевов (Доктор)
 
Ненад Богиќевиќ (ПФМ делегација)

 

Последно освежено ( Среда, 08 Февруари 2012 14:52 )