You are here: Почеток ЕП Ајндховен 2012 Холандија Табела Група Б

Табела Група Б

Е-пошта Печати PDF

Б ГрупаПобНерПорГолБод
Србија40157:4512
Црна Гора31153:4210
Хрватска30252:509
Германија30255:549
Шпанија11347:554
Романија00539:570

Последно освежено ( Петок, 03 Февруари 2012 16:16 )