You are here: Почеток ЕП Ајндховен 2012 Холандија Табела Група А

Табела Група А

Е-пошта Печати PDF

А ГрупаПобНерПорГолБод
Унгарија50076:3215
Италија40171:3712
Грција30258:399
Холандија20346:626
Македонија10444:533
Турција00522:940

Последно освежено ( Петок, 27 Јануари 2012 12:05 )