You are here: Почеток ЕП Ајндховен 2012 Холандија Рунда 2, Вторник 17. 01. 2012.

Рунда 2, Вторник 17. 01. 2012.

Е-пошта Печати PDF
Старт Бели Сини Резултат
13.00 Македонија Грција 6:10
14.30 Србија Германија 13:12
16.00 Шпанија Романија 12:10
17.30 Црна Гора Хрватска 8:10
19.00 Холандија Унгарија 6:19
20.30 Турција Италија 7:24
Последно освежено ( Вторник, 17 Јануари 2012 21:09 )