You are here: Почеток ЕП Ајндховен 2012 Холандија Рунда 3, Четврток 19. 01. 2012.

Рунда 3, Четврток 19. 01. 2012.

Е-пошта Печати PDF
Старт Бели Сини Резултат
13.00 Унгарија Македонија 14:9
14.30 Грција Турција 20:2
16.00 Германија Шпанија 16:10
17.30 Хрватска Србија 12:15
19.00 Италија Холандија 14:6
20.30 Романија Црна Гора 8:11
Последно освежено ( Петок, 20 Јануари 2012 18:02 )