You are here: Почеток ЕП Ајндховен 2012 Холандија Рунда 4, Сабота 21. 01. 2012.

Рунда 4, Сабота 21. 01. 2012.

Е-пошта Печати PDF
Старт Бели Сини Резултат
13.00 Србија Романија 14:5
14.30 Македонија Италија 5:15
16.00 Турција Холандија 7:12
17.30 Шпанија Црна Гора 10:10
19.00 Грција Унгарија 7:9
20.30 Германија Хрватска 10:9
Последно освежено ( Сабота, 21 Јануари 2012 21:29 )