You are here: Почеток Пливање Конечен пласман после 3-те трки

Конечен пласман после 3-те трки

Е-пошта Печати PDF

По завршување на третата трка од Македонскиот куп во далечинско пливање, се комплетираа и резултатите за пливачите. Бодовите и ранкирањето претставуваат збир од сите три трки заедно. Погледнете како изгледа табелата по завршување на сите три трки.

 

 

 

 

 

Резултати 10км – Мажи

 

Мес.

Име и Презиме

Пол

Клуб

Велес

Козјак

Дојран

Вкупно Бодови

1

Поп Ацев Евгениј

М

А.П.К.Студент

15

15

15

45

2

Илиевски Александар

М

А.П.К.Студент

13

13

13

39

3

Стојановски Андреј

М

П.К.Бета

10

11

11

32

4

Стојановски Илија

М

П.К.Бета

11

10

10

31

5

Јаков Јованов

М

П.К.Бета

/

8

8

16

 

 

Резултати 10км – Жени

 

Мес.

Име и Презиме

Пол

Клуб

Велес

Козјак

Дојран

Вкупно Бодови

1

Атанасова Елена

Ж

П.К.Вардар

15

15

15

45

2

Јаневска Марија

Ж

А.П.К.Студент

/

13

13

26

 

Резултати 5км – Мажи

 

Мес.

Име и Презиме

Пол

Клуб

Велес

Козјак

Дојран

Вкупно Бодови

1

Василевски Никола

М

П.В.К.Орион

15

15

15

45

2

Трпчевски Михаил

М

П.В.К.Орион

13

13

11

37

3

Џуговски Марио

М

П.К.Младост

11

11

13

35

4

Бејатовиќ Марко

М

П.К.Бета

/

/

10

10

 

 

Резултати 5 км – Жени

 

Мес.

Име и Презиме

Пол

Клуб

Велес

Козјак

Дојран

Вкупно Бодови

1

Барамачева Ева

Ж

П.К.Младост

15

15

15

45

2

Искра Стојановска

Ж

П.К.Бета

13

13

13

39

3

Евита Насевска

Ж

П.К.Бета

11

11

13

35

4

Ристова Теона

Ж

П.В.К.Орион

/

8

10

18

5

Домазетовска Мирјана

Ж

П.В.К.Орион

/

10

/

10

  

Резултати 2,5км – Мажи

 

Мес.

Име и Презиме

Пол

Клуб

Велес

Козјак

Дојран

Вкупно Бодови

1

Давор Петровски

М

П.В.К.Орион

15

15

13

43

2

Љупчо Домазетов

М

П.К.Бета

13

13

15

41

3

Вивит Калач

М

П.К.Бета

11

13

11

35

4

Бранимир Ивановски

М

П.К.Младост

10

10

10

30

5

Филип Гајиќ

М

П.К.Бета

8

/

8

16

6

Филип Салтировски

М

П.К.Бета

/

8

 

 

7

Андреј Јованов

М

П.К.Делфин

/

7

/

7

8

Јане Луковски

М

П.К.Бета

7

/

/

7

9

Цане Матденовски

М

П.К.Југ-Битола

/

/

7

7

10

Бојан Илкоски

М

Велес

6

/

/

6

 

 Резултатие 2,5 км – Жени

 

Мес.

Име и Презиме

Пол

Клуб

Велес

Козјак

Дојран

Вкупно Бодови

1

Стефановска Бојана

Ж

П.К.Бамбини

11

15

15

41

2

Челиковска Марта

Ж

П.В.К.Орион

15

13

11

39

3

Серафимовска Јана

Ж

П.В.К.Орион

13

11

13

37

4

Тримчевска Стефани

Ж

П.К.Делфин

10

/

10

20

 

- Делегат на Пливачка Федерација на Македонија: Јане Карајованов

- Директор на трка: Проф.Др Димитрија Поповски

- Главен Судија:Соња Думбаловска

- Мерачи на време:Владимир Пејковски и Зоран Величковски

- Судии на бови: Дејан Младеновски,Мартин Стефановски и Бојан Јованов

- Контролори на патека:Филип Велковски и Стефан Андоновски

Последно освежено ( Четврток, 07 Декември 2017 09:53 )  

Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер