You are here: Почеток

Нови државни рекорди во пливање

Е-пошта Печати PDF

Нашите пливачи секогаш се гладни за нови успеси и поставување на нови рекорди во различни дисциплини. Тоа се докажува со константното подобрување на државните рекорди во пливање и кај мажите и кај жените. Прочитајте ги најновите рекорди во линковите подолу.

Државни рекорди - МАЖИ, 50м. базен (заклучно со 13.10.2014 година)

Државни рекорди - ЖЕНИ, 50м. базен (заклучно со 13.10.2014 година)

Државни рекорди - МАЖИ, 25м. базен (заклучно со 30.10.2014 година)

Државни рекорди - ЖЕНИ, 25м. базен (заклучно со 30.10.2014 година) 

Последно освежено ( Четврток, 07 Декември 2017 09:52 )  

Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер