You are here: Почеток

Одлуки донесени на Управен Одбор

Е-пошта Печати PDF

На последно одржаната средба на Управен Одбор беа донесени одлуките во прилог

1.     Управен Одбор на Пливачка Федерација на Македонија донесе одлука за укинување на стартарина за пливачи учесници на државни првенства.

2.     Управен Одбор на Пливачка Федерација на Македонија со одлука го назначи Др. Дејан Докич за Претседател на Здравствена комисија, за Претседател на Регистрациона комисија е назначена Персида Отович, за Претседател на Дисциплинска комисија е назначен Горан Стојановски. 

3.     Управен Одбор на Пливачка федерација на Македонија со одлука формираше Одбор за пливање составен од 5 членови со кои ќе раководи Пејковски Владимир. Со одлука на Управен Одбор на Пливачка Федерација на Македонија е формиран и одбор за далечинско пливање составен од три членови со кои ќе раководи Томи Стефановски.

4.     Управен Одбор на Пливачка Федерација на Македонија донесе одлука за формирање Судиски Одбор составен од 3 членови со кои ќе раководи Велков Васил. 

Последно освежено ( Петок, 15 Декември 2017 10:36 )  

Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер