You are here: Почеток Пливање Интернационален Пливачки Митинг Св.Никола Ниш

Интернационален Пливачки Митинг Св.Никола Ниш

Е-пошта Печати PDF

На Интернационален Пливачки Митинг Св. Никола во Ниш, Република Србија, учествуваа македонски пливачи од повеќе клубови. 

Највредни резултати и рекорди по категории остварија Миа Блажевска и Андреј Стојановски.

Последно освежено ( Понеделник, 18 Декември 2017 15:42 )  

Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер