You are here: Почеток

Национално Далечинско Првенство Скопје 2017год.

Е-пошта Печати PDF

Официјални резултати:

 

2,5km мажи

1. Симоновски Антониј Орион 30:13:47

2. Стојановски Андреј Бета 30:36:27

3. Смилански Александар Бета 32:24:63

5km мажи

1. Венчислав Ајдарски Бугарија 55:39:55

2. Евгениј Поп Ацев Студент 56:18:34 

3. Илиевски Александар Бета 56:54:46

2,5 km жени

1. Блажевска Мила Бета 32:48:04

2. Костадиновска Јана Младост 33:28:40

3. Пејчиновкса Ана Марија Делфин 33:35:00

5km жени 

1. Крстевска Миа Орион 1:04:57:82

2. Tримчевска Стефани Орион 1:15:11:65

 

 

 

Последно освежено ( Понеделник, 25 Декември 2017 15:17 )  

Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер