You are here: Почеток

МОК и Националните спортски федерации потпишаа договор за Олимписки стипендии меѓу кој е и нашиот Евгениј Поп Ацев.

Е-пошта Печати PDF

 Евгениј Поп Ацев од ПФМ и МОК доби Олимписка стипендија за до 2020 година.

 

 

 

Последно освежено ( Вторник, 26 Декември 2017 10:45 )  

Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер