You are here: Почеток

Одлуки донесени на Управен Одбор

Е-пошта Печати PDF

Управниот Одбор на ПФМ на седница одржана 5ти јануари 2018 година, ги донесе следните одлуки

 

1. Зимски државни првенства согласно програма и календарот на ПФМ за 2018г, ќе се одржат во Куманово. Технички организатор ПК АКВА КУМАНОВО.

2. Донесена е Одлука за забрана на учество на натпревари во рок од 2 години на пливачки клуб Струга – Струга

3. Воведување Кодекс на однесување за пливачи – репрезентативци, тренери, официјални лица на ПФМ

4. Донесена е Одлука ПФМ да аплицира за организатор на Централно Европските Игри декември 2018

5. Поведување дисциплинска постапка пред дисциплинска комисија при ПФМ за тренер Методија Ангелески. 

Последно освежено ( Вторник, 09 Јануари 2018 09:45 )  

Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер