You are here: Почеток

Одлуки донесени на Управен Одбор

Е-пошта Печати PDF

Управниот Одбор на ПФМ на седница одржана 24ти јануари 2018 година, ги донесе следните одлуки

 

1. Државно Првенство за Сите категории ќе се одржи во Куманово 03 и 04 Март 2018г.

2. Усвоени се критериумите за стекнување право на стипендија "Спортска надеж"

3. Овозможен бесплатен утрински тренинг за репрезентативци на Олимписки Базен - Скопје 

Последно освежено ( Среда, 31 Јануари 2018 14:31 )  

Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер