You are here: Почеток

Одлуки донесени на Управен Одбор

Е-пошта Печати PDF

Управниот Одбор на ПФМ на седница одржана 30ти јануари 2018 година, ги донесе следните одлуки

 

1. Усвоени критериуми - норми за далечинско пливање 2018 година.

2. Усвоен предлог за учество на Македонска Пливачка Репрезентација на Четворобој 17,18.03.2018 година.

3. Формирана работна група за изготвување Стратегија за развој на Македонско Пливање 2018-2024 година.

 

Последно освежено ( Среда, 31 Јануари 2018 14:31 )  

Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер