You are here: Почеток

Македонски Куп во Далечинско Пливање - Охрид

Е-пошта Печати PDF

Foto Galerija од Македонски Куп во Далечинско Пливање одржан на 2ри Август 2018 на патека Леко Радич 2,5км Горица - Royal View Охрид. На натпреварот беа присутни над 1.000 граѓани на Целта (Кеј Македонија) Охрид. Пехарите и наградите за Абсолутни победници за Мажи и Ќени ги додели Градоначалникот на Општина Охрид г-дин. Јован Стојановски. На натпреварот настапија 39 професионални пливачи и двајца пливачи ветерани.

Победник мажи - Александар Илиевски

Жени - Ева Петровска

До 18год мажи

 • Давор Петровски, прво место
 • Андреј стојановски, второ место
 • Иван Симоновски, трето место
До 18год жени 
 • Ева Петровска, прво место
 • Блажевска Еминова Миа, второ место
 • Јана Констандиновска, трето место
До 16год мажи
 • Андреј Стојановски, прво место
 • Божидар Мирчевски, второ место 
 • Сергеј Пејковски, трето место
До 16год жени
 • Ева Петровска, прво место
 • Блажевска Миа, второ место
 • Јана Констандиновска, трето место
До 14год жени 
 • Андреј Стојановски, прво место
 • Сергеј Пејковскси второ место
 • Коста Серафимовски, трето место
До 14год жени
 • Ева Петровска, прво место
 • Блажевска Миа, второ место
 • Калина Стојановска, трето место 

 

 

 

  

 

 

Последно освежено ( Петок, 03 Август 2018 10:00 )  

Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер