You are here: Почеток Пливање Критериуми

Критериуми

Критериуми за настапи на пливачите на меѓунаридни натпреварувања

Во продолжение се критериумите за настап на пливачите на меѓунароните пливачни натпреварувања и првенства усвоени од одборот за пливање при Пливачката Федерација на РМ на состанокот на 22.12.2011 година во Скопје.

 > Превземи критериуми 

 

 

Последно освежено на Среда, 11 Јануари 2012 17:26