You are here: Почеток Ватерполо Репрезентација ЕП Ајндховен 2012 Холандија

EП 2012 Ајндховен Холандија

Завршни натпревари

Натпревар за 11-то место:

Македонија - Турција  

9 : 7

 

Разигрување за пласман до 7-мо место:

Македонија - Романија  

10 : 12 

Последно освежено на Среда, 08 Февруари 2012 15:15
 

Рунда 1, Понеделник 16. 01. 2012.

Старт Бели Сини Резултат
13.00 Македонија Турција 16:4
14.30 Хрватска Романија 10:7
16.00 Германија Црна Гора 7:13
17.30 Србија Шпанија 8:5
19.45 Грција Холандија 14:12
21.15 Унгарија Италија 12:8
Последно освежено на Понеделник, 16 Јануари 2012 21:54
   

Рунда 4, Сабота 21. 01. 2012.

Старт Бели Сини Резултат
13.00 Србија Романија 14:5
14.30 Македонија Италија 5:15
16.00 Турција Холандија 7:12
17.30 Шпанија Црна Гора 10:10
19.00 Грција Унгарија 7:9
20.30 Германија Хрватска 10:9
Последно освежено на Сабота, 21 Јануари 2012 21:29
 

Рунда 3, Четврток 19. 01. 2012.

Старт Бели Сини Резултат
13.00 Унгарија Македонија 14:9
14.30 Грција Турција 20:2
16.00 Германија Шпанија 16:10
17.30 Хрватска Србија 12:15
19.00 Италија Холандија 14:6
20.30 Романија Црна Гора 8:11
Последно освежено на Петок, 20 Јануари 2012 18:02