You are here: Почеток Ватерполо Репрезентација ЕП Ајндховен 2012 Холандија

EП 2012 Ајндховен Холандија

Рунда 5, Понеделник 23. 01. 2012.

Старт Бели Сини Резултат
13.00 Хрватска Шпанија 11:10
14.30 Турција Унгарија 2:22
16.00 Србија Црна Гора 7:11
17.30 Романија Германија 9:10
19.00 Македонија Холандија 8:10
20.30 Италија Грција 10:7
Последно освежено на Понеделник, 23 Јануари 2012 20:37
 

Рунда 2, Вторник 17. 01. 2012.

Старт Бели Сини Резултат
13.00 Македонија Грција 6:10
14.30 Србија Германија 13:12
16.00 Шпанија Романија 12:10
17.30 Црна Гора Хрватска 8:10
19.00 Холандија Унгарија 6:19
20.30 Турција Италија 7:24
Последно освежено на Вторник, 17 Јануари 2012 21:09
   

Табела Група Б

Б ГрупаПобНерПорГолБод
Србија40157:4512
Црна Гора31153:4210
Хрватска30252:509
Германија30255:549
Шпанија11347:554
Романија00539:570

Последно освежено на Петок, 03 Февруари 2012 16:16
 

Табела Група А

А ГрупаПобНерПорГолБод
Унгарија50076:3215
Италија40171:3712
Грција30258:399
Холандија20346:626
Македонија10444:533
Турција00522:940

Последно освежено на Петок, 27 Јануари 2012 12:05
   

Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер