You are here: Почеток ЕП Ајндховен 2012 Холандија

EП 2012 Ајндховен Холандија

Рунда 3, Четврток 19. 01. 2012.

Старт Бели Сини Резултат
13.00 Унгарија Македонија 14:9
14.30 Грција Турција 20:2
16.00 Германија Шпанија 16:10
17.30 Хрватска Србија 12:15
19.00 Италија Холандија 14:6
20.30 Романија Црна Гора 8:11
Последно освежено на Петок, 20 Јануари 2012 18:02
 

Рунда 4, Сабота 21. 01. 2012.

Старт Бели Сини Резултат
13.00 Србија Романија 14:5
14.30 Македонија Италија 5:15
16.00 Турција Холандија 7:12
17.30 Шпанија Црна Гора 10:10
19.00 Грција Унгарија 7:9
20.30 Германија Хрватска 10:9
Последно освежено на Сабота, 21 Јануари 2012 21:29
 

Рунда 5, Понеделник 23. 01. 2012.

Старт Бели Сини Резултат
13.00 Хрватска Шпанија 11:10
14.30 Турција Унгарија 2:22
16.00 Србија Црна Гора 7:11
17.30 Романија Германија 9:10
19.00 Македонија Холандија 8:10
20.30 Италија Грција 10:7
Последно освежено на Понеделник, 23 Јануари 2012 20:37
   

Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер