FINA Светска Лига
 Matchreport: Рунда 2 - Четврток, 15 Март 2012 - 20:15 h

Македонија vs Германија
13 12
(1 : 3 : 2 : 3 ) (4 : 2 : 1 : 2 )
Overtime: 9 : 9
Shootout: 13 : 12

Match details

Match Date: Четврток, 15 Март 2012
Match Time: 20:15 h

Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер