You are here: Почеток Ватерполо Репрезентација Едмонтон 2012 Канада
Едмонтон 2012 Канада
 Matchreport: Петто коло - Четврток, 05 Април 2012 - 22:20 h

Грција vs Холандија
14 5

Match details

Match Date: Четврток, 05 Април 2012
Match Time: 22:20 h