You are here: Почеток Ватерполо Репрезентација Едмонтон 2012 Канада

Едмонтон 2012 Канада - Група А
Round results [Група А] - Прво коло (01.04.2012)

Недела, 01.04.2012 - 1. Matchday
Група А 21:50 h Montenegro, Republic of Црна Гора Netherlands, The Холандија 12 - 6
Група А 23:10 h Greece, Hellenic Republic Грција Macedonia, the former Yugoslav Македонија 12 - 2
Понеделник, 02.04.2012 - 1. Matchday
Група А 00:30 h Germany, Federal Republic of Германија Romania Романија 10 - 9

5 Team(s) not playing: Турција, Шпанија, Бразил, Аргентина, Канада


Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер