You are here: Почеток Ватерполо Репрезентација Едмонтон 2012 Канада

Едмонтон 2012 Канада - Група А
Round results [Група А] - Трето коло (03.04.2012)

Вторник, 03.04.2012 - 3. Matchday
Група А 22:20 h Macedonia, the former Yugoslav Македонија Romania Романија 6 - 9
Група А 23:40 h Germany, Federal Republic of Германија Netherlands, The Холандија 11 - 6
Среда, 04.04.2012 - 3. Matchday
Група А 01:00 h Greece, Hellenic Republic Грција Montenegro, Republic of Црна Гора 7 - 8

5 Team(s) not playing: Турција, Шпанија, Бразил, Аргентина, Канада


Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер