You are here: Почеток Ватерполо Репрезентација Едмонтон 2012 Канада

Едмонтон 2012 Канада - Група А
Round results [Група А] - Петто коло (05.04.2012)

Четврток, 05.04.2012 - 5. Matchday
Група А 22:20 h Greece, Hellenic Republic Грција Netherlands, The Холандија 14 - 5
Група А 23:40 h Macedonia, the former Yugoslav Македонија Germany, Federal Republic of Германија 6 - 4
Петок, 06.04.2012 - 5. Matchday
Група А 02:20 h Montenegro, Republic of Црна Гора Romania Романија 11 - 11

5 Team(s) not playing: Турција, Шпанија, Бразил, Аргентина, Канада


Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер