You are here: Почеток Ватерполо Репрезентација Едмонтон 2012 Канада
Грешка
  • Warning, invalid ranking criteria:

Едмонтон 2012 Канада
Team Info - Грција
Грција
Club Name: Грција
Team Name: Грција
Short Name: GR

 History
Season League Division Rank Played Points W/D/L Goals Players
2012 Едмонтон 2012 Канада Група А 3 5 9 3/0/2 53:34 0

Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер