You are here: Почеток Ватерполо Клубови Прва Б Лига

Прва Б лига (Работнички)
Match Schedule: Земун

MD Date Time Home Team   Away TeamResult  
2 27.11.2011 15:00 h Земун - Работнички
8-4
Won
4 10.12.2011 15:00 h Земун - Шабац
15-6
Won
5 20.12.2011 15:00 h ТЕНТ - Земун
10-13
Won
6 04.02.2012 15:00 h Земун - Гоч
9-4
Won
7 11.02.2012 15:00 h Спартак - Земун
7-10
Won

Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер