FINA Светска Лига
Match Schedule: Македонија

MD Date Time Home Team   Away TeamResult  
1 17.12.2011 15:30 h Германија - Македонија
8-5
Lost
1 05.01.2012 15:30 h Македонија - Хрватска
8-9
Lost
2 06.03.2012 15:30 h Хрватска - Македонија
12-4
Lost
2 15.03.2012 20:15 h Македонија - Германија
1-4
3-2
2-1
3-2
Won

Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер