You are here: Почеток Ватерполо Репрезентација Едмонтон 2012 Канада

Едмонтон 2012 Канада - Група А
Match Schedule: Македонија

MD Date Time Home Team   Away TeamResult  
1 01.04.2012 23:10 h Грција - Македонија
12-2
Lost
2 02.04.2012 23:40 h Холандија - Македонија
6-9
Won
3 03.04.2012 22:20 h Македонија - Романија
6-9
Lost
4 05.04.2012 01:00 h Црна Гора - Македонија
14-6
Lost
5 05.04.2012 23:40 h Македонија - Германија
6-4
Won

Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер