You are here: Почеток Ватерполо Репрезентација Едмонтон 2012 Канада

Едмонтон 2012 Канада - Група А
Match Schedule: Германија

MD Date Time Home Team   Away TeamResult  
1 02.04.2012 00:30 h Германија - Романија
10-9
Won
2 03.04.2012 02:20 h Црна Гора - Германија
11-7
Lost
3 03.04.2012 23:40 h Германија - Холандија
11-6
Won
4 05.04.2012 02:20 h Германија - Грција
9-11
Lost
5 05.04.2012 23:40 h Македонија - Германија
6-4
Lost

Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер