Прва Б лига (Работнички)
Team statistics - Работнички
  Total Home Away
Matches total: 10 5 5
Matches played: 6 3 3
Won: 1 0 1
Draw: 2 2 0
Lost: 3 1 2
       
Highest win: ---- 8-10
Шабац
-
Работнички
Highest loss: 10-11
Работнички
-
Наис
8-2
Сингидунум
-
Работнички
Total goals (for and against): 89 49 40
Total goals per match: 14.83 16.33 13.33
Goals for 40 24 16
Goals for per match: 6.67 8 5.33
Goals against 49 25 24
Goals against per match: 8.17 8.33 8
No goals against 0 0 0

Goals per matchday


Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер